Kleine deuken of grote blutsen in carrosserie snel hersteld

Als u uw autoschade meteen wilt aanpakken, kom dan snel naar garage De Sloovere: specialist carrosserie in Nazareth. Al meerdere jaren zorgt het vakbedrijf voor grote en kleine carrosserieherstellingen.

Carrosserie met precisie

In een moderne werkplaats met kwalitatief materiaal wordt elke klus tot een goed einde gebracht. Met de grootste precisie (de)monteert men uw auto waar nodig. Uw probleem met carrosserie in Nazareth vindt hier snel een oplossing.

Tevens wordt er gedacht aan ‘smart repair’, zoals de reparatie van:

  • koplampen
  • kleine schade aan uw auto (krassen, deukjes,…)
  • alsook uitduwen zonder spuiten (uitlepellen)

Ook aircoservice mogelijk

Een probleem met uw airco? Maak dan handig gebruik van de aircoservice. Met de 100% service wordt uw aircosysteem geledigd en krijgt het oude koelmiddel filtering. Daarna wordt de oude olie afgezogen en nieuwe toegevoegd. Bovendien kunnen lekken dankzij de nieuwe UV-lekdetectie sneller opgespoord worden.

Naast carrosserie is De Sloovere ook uw expert in mechanische herstellingen en autoverkoop. Bij langdurige reparaties kunt u steeds gebruik maken van een vervangwagen.

Contact opnemen

Overtuigd? Vraag dan vandaag nog om uw vrijblijvende offerte op maat! Garage De Sloovere wordt erkend door alle verzekeringsmaatschappijen, dus iedereen is welkom.

Contacteer ons !
0477 65 07 85