Een familiebedrijf met een geschiedenis én expertise en specialisatie in Ford

Wenst u een autogarage die een snelle en professionele service garandeert? Vertrouw dan op een expertise voor uw topcomfort! Hier alvast wat geschiedenis uit Nazareth van De Sloovere.

Garage De Sloovere, uw auto-expert in Nazareth

De expertise en specialiteit is Ford, maar uiteraard onderhouden en herstellen de vakmensen bij De Sloovere ook andere merken voor alle verzekeringsmaatschappijen. Zelfs als uw auto niet van De Sloovere komt, verzekert de klantgerichte aanpak een vlotte dienstverlening. Bovendien kunt u rekenen op voordelige prijzen.

Bovendien volgt de auto-expert de vernieuwingen op de voet en wordt het aanbod regelmatig aangepast. Kwaliteit en service staan voor u telkens voorop.

Permanent bereikbaar, flexibele openingsuren

Klantvriendelijkheid is een van de grootste troeven. Daarom kan iedereen het autobedrijf continu bereiken via e-mail, gsm of website. Uw wagen, is sowieso in goede handen. U betaalt gegarandeerd een lage prijs!

Contact opnemen

Overtuigd? Contacteer De Sloovere dan nu voor meer informatie!

Garage De Sloovere is er voor iedereen! Daarom hanteert het soepele openingsuren. Van maandag tot vrijdag van 8u tot 12u en van 13u tot 19u. Op zaterdag van 8u tot 12u. Ook buiten deze openingsuren kunt u altijd een afspraak maken, want de liefde voor het vak kent geen grenzen.

Contacteer ons !
0477 65 07 85